Friday 27 March 2015

IDF Shot Kal work in progress from Balazs Kobolak

Hello All!

Today I would like to show something different. No, it's not a figure :) My friend Balazs Kobolak  asked me to show you his new build project of a Shot Kal the IDF vehicle. Basically this is a modified British Centurion.
Balazs used Voyager P.E. and Friul for track. The canvas of the gun made from tissue. He already finished with painting, so coming soon the final photos as well, but he wanted to inform you some info about how he made it. So let's see first the work in progress photos.

Hello Mindenki!

Ma egy finomsággal készültem. Kobolák Balázs barátom kért meg rá, hogy rakjak fel pár képet a Shot Kal típusú, az Izraeli Védelmi Erőnél szolgálatot teljesített harcjárművéről. Ezek a járművek, erősen átalakított angol Centurion típusú kocsik voltak.
Balázs a Voyager maratását használta, illetve a Friul szemenkénti fém lánctalpát. A ponyva a lövegcsőre zsebkendőből készült. A harckocsi már le van festve, teljesen elkészült. Azonban még Balázs épp cikket ír hozzá, hogy mit hogyan is festett, így arra egy picit még várni kell. No de jöjjenek az építési képek.
















Coming back soon!
Cheers
Gergo

1 comment: