Monday, 24 November 2014

T-34/76 Großdeutschland in Kirovgrad 1944


Hello everybody!

After a long, long, long, long quiet period here I am again! It was not just because I did not have idea of a great project but also because of my wedding! So the point is, that in the last couple of months, I had many great kit in my hands, I started only one, but that will be a part of an article, so it can not be here in my blog, at least until it's publishing.
Ok, so I have an old tamiya kit wich was builded nearly 15 years ago. The kit is a toy, not really good as Dragons today, but good enough to base! And that's the point, I fixed before the holes under the hull, I've changed the track to a friul, and I have on fenders of Eduard (the worst P.E. ever!!!!)
I wanted to make something unic, and I remember a photo from my favorite book, the Ryton Panther. There was a photo of a beute T-34 wich is towing away a full Panther track. So I had an old Tamiya T-34/76 1943 mod. and I had a full friul Panther track what is a piece of shit! (There was a time a two years ago, when friul changed the amalgam of the track's material. Somehow those tracks are smaller than should to be, but ideal for a diorama like this.
So here we are, the photos of the original vehicle are here, The kit is on my desk, so let's start it immediately.
I try to make more interactive this article, I hope it will work, and will be more fun to you guys!

Uraim!

Elnézést kérek a késői magyarosítás miatt, de tegnap már nem volt időm ebbe belefogni!
Nos egy elég hosszú kihagyás után (csak publikálásban, de nem építésben) ismét "tollat2 ragadok, mert egy olyan témát szeretnék feldolgozni, mely régóta foglalkoztat, de valahogy soha nem volt affinitásom belekezdeni, egészen mostanáig.
Ok, tehát adott egy öreg Tamiya makett kb 15 éve építettem meg, ergo maga az építés javarészt készen van. Persze sok változtatást meg kell még tennem, arról nem is beszélve hogy csak egy ilyen típust építettem, de nem EZT a típust. Szóval lesznek még építések, de látványos nem lesz. A lényeg hogy ismét eredeti fotó alapján építek, sőt fotók alapján, ami mondjuk egy második vh-s cucc esetében luxus!
Tehát ahogy mondtam az alap a tamiya ős régi készlete T-34/76 1943 típus, adott friul lánc hozzá, illetve van egy friul párduc lánctalpam is ami valami oknál fogva rossz széria! A friul sajnos kb másfél két évvel ezelőtt ötvözetet váltott, így ami akkor jött le a szalagról, enyhén szólva is selejt. Nem tudom a párducomhoz felhasználni, ezért felhasználom ehhez az asztalhoz. Terveim szerint interaktívabb lesz a blog, persze 3D grafikát senki ne várjon! ;)


Thanks for watching!
If you have any suggestion, just contact me any time!


Cheers
Gergo

No comments:

Post a Comment