Monday 9 February 2015

The old lady getting dress up.....

Hello Everybody!

Here I am again! Almost ready, couple of things are still missing. But what is ready at the moment: All the welding, all the P.E. parts, fenders, commander's cupola, MG shield and gun, antenna base, lamp with canvas, also canvas on barrel. and all the handrail. Every single P.E. what you see on photos made from left over P.E. sets like Panther, Tiger, T-55, T-72 etc. This is not an accessories from a company!
What is missing: Need to finish the hook for coupling flange, finish the false periscope and need to finish the drivers hatch.
Only couple of hours more work, and this old lady will be ready to paint.


Helló Mindenki!

Újra itt vagyok! Már csak pár dolog hiányzik és festésre készen leszek. De lássuk csak mi is az ami készen van: Az összes maratás, a sárvédők, a parancsnoki kupola, a géppuska szoknya és a géppuska maga, az antenna töve, és az összes kapaszkodó. Az összes maratás amit beépítettem maradék anyagokból lett felhasználva, úgy mint Párduc, Tigris, T-55, T-72. Ez nem valamelyik cég terméke!
Mi hiányzik még?
Be kell fejeznem a biztonsági kampóját a vonó kampóknak, be kell fejeznem a "hamis" periszkópot, és a vezető ajtaját. Már csak pár órányi plusz munka és az öreg hölgy teljesen fel lesz öltöztetve a festéshez.














Thanks for watching!
Coming back soon with final building photos

Regards
Gergo

2 comments:

  1. Thanks Alain! Next week, start the paint job, I hope you will like it after that as well ;)

    ReplyDelete